• Топ 5 на печеленето на пари от блогове и сайтове

# 1
Рекламна ПрограмаТоп 5 на печеленето на пари от блогове и сайтове
Реклама – банер в блоговете си, ще бъде най – добрият начин да се печелят пари. Има и много рекламни агенции, предназначени за тази цел. Всичко, което трябва да направите е да създадете блог, на който съдържанието да е качествено, за да ви даде значително количество трафик, и да се запишете за рекламни програми от които да печелите. Въпреки, че има много рекламни компании за тази цел, Google Adsense се счита за най – добрата от всички.

# 2
Партньорски Програми
Промоциране на партньорски програми, е вторият най – добър начин за печелене на пари с вашия блог. Можете да спечелите прилична сума пари, чрез промоциране на фирми. Регистрацията на водещи фирми, които показват своите реклами в блога ви. Ако ваш блог посетител купува продукт на въпросната фирма вие се изплаща договорена сума като посредник.

# 3
Плащане на Пост Програми
Плащане на пост е страхотен начин за печелене на пари. Той е напълно различен от двата по – горе програми. Тук трябва да напишете ревю (описание, преглед) на друг блог, сайт или продукт. Според вашето писмено ревю ще спечелите добра сума пари. Двата най – популярни плащате на пост мрежи са Review.com и Payperpost.com.

# 4
Продаване на текстови линкове
Продажбата на текстови връзки на вашия блог, може да бъде чудесен начин за допълнителни приходи. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за фирми, които продават връзки и определят цени за вашия блог. Можете да изберете да показвате текстови връзки само на някои страници на вашия блог или в целия блог. Text-link-ads.com е най – добрият сайт за продажба на текстови връзки. Но да знаете, че с продажбите на текстови връзки можете да си навлечете Бан от google.com. От което трафика ви естествено ще спадне осезаемо.

# 5
Частни рекламни продажби
Ако вашият блог е с огромно количество трафик и уникално съдържание можете да получите частна рекламна сделка. Да получите частна рекламна оферта, ще бъде трудно, но не и невъзможно. Darren Rowse (Problogger.net ) е спечелил огромна сума пари по този начин.